banner
Dom » Proizvodi > Цолор Мастербатцх, Филлер Мастербатцх серија > Филлер
Kategorija proizvoda

Бариум сулфат Преципитед

Увод у производ: Оборен баријум сулфат је бел аморфни прах са релативном густином од 4,50 (15 степени) и тачком топљења од 1580 степени. Због свог високог индекса рефракције (1.63 ~ 1.65), показује светлију боју и има одређену снагу скривања. Скоро је нерастворљив у ...

Pošalji upitĆaskanje sada

Увод у производ : Оборен баријум сулфат је бел аморфни прах са релативном густином од 4,50 (15 степени) и тачком топљења од 1580 степени. Због свог високог индекса рефракције (1.63 ~ 1.65), показује светлију боју и има одређену снагу скривања. Скоро је нерастворљив у води, етанолу и киселини, и растворљив је у топлој сумпорној киселини. Лако се мијеша с калијумом Перманганате, калцијум карбонатом или метал нитратом. Може се смањити на баријум сулфид са угљеником на високој температури. То је важна основна хемијска сировина. Користи се као сировина или пунилац за боју, боју, боју, пластику, гуму и батерију; средство за површински премаз штампаног и бакарног лима; средство за процену величине које се користи у текстилној индустрији; и средство за разјашњавање у стакленим производима; она може играти улогу дефоаминга и повећања сјаја. Може се користити и као заштитни зид за заштиту од зрачења. Користи се иу индустрији порцелана, емајла и боја за дораду, као и сировина за израду других соли барија.

Роба Опис: Изглед и карактер: бијели трапезни кристал. Тачка топљења (ц): 1580 степени Целзијуса. На 1149 Ц претвара се у моноклиничку кристализацију. Лако је сипати када се суши. Релативна густина: 4.50 (15 Ц) растворљивост: нерастворљив у води и нерастворљив у киселини. Растворљивост воде у води је само 2.448к10г / 100г воде. Концентрована сумпорна киселина растворена у топлоти. Тешко је растворити у води, нерастворљивом у етанолу и разблажити киселину. Печење на сувом. Индустријски преципитирани баријум сулфат сама по себи није токсичан, али ако садржи солубле баријум једињења, може изазвати тровање.


Технички индикатори:

Пројекат

индекс

Класа А

други ниво

Маст

Изглед

Аморфни бели прах

бео


Баријум сулфат (са сувим базним бројем,%) ≥

98.0

97.0

98.0

пХ вредност

6.5 ~ 8.0

6.5 ~ 8.0

6.5 ~ 7.5

Материја растворљива у води,% ≤

0.20

0.30

0.20

Раствор сирћетне киселине

0.60

1.00

0.60

Гвожђе (Фе),% ≤

0.004

0.006

0.004

Сулфид (по С),% ≤

0.003

0.005

0.003

Вода,% мање од

0.20

0.20

28.0

Финост (43ум сита),% мање од

0.10

0.30

0.10

Дистрибуција величине честица: мање од 10ум,% или више

80.0

-

90.0

Мање од 5ум,% или више

60.0

-

70.0

Мање од 2ум,% или више

25.0

-

50.0

Апсорпција уља,%

15 ~ 25

15 ~ 25

-

Белина

Стандардни узорак

Стандардни узорак

Стандардни узорак

image002.jpg 

Карактеристике производа

1, расподела величине честица је ужа, са мањом специфичном површином и базном дозом, која може добити висок сјај и флуидност.

2, високе инертне хемијске супстанце, отпорне на киселине и алкалије, имају добру анти-сунчеву и временску отпорност.

3, високе чистоће, мање нечистоћа, без минерала у траговима и нечистоће соли (без корозије или вулканизације).

4, лако распршити, може побољшати чврстоћу, отпорност на хабање и геометријску стабилност производа.

Има добру компатибилност са матрицом и тесно је комбинован.


Употреба производа:

1. Баријум сулфат се углавном користи као средство за подмазивање течности за бушење уља и природног гаса. Такође је важан минерални материјал за екстракцију барија и производњу различитих баријих једињења.

2, баријум сулфат се такође користи у кожи, електроници, грађевинским материјалима, стаклу, керамици, металургији и другим одељењима.

3. Баријум сулфат се користи у индустријама као што су пигмент, гума, прашкасти премази, боје, боје, батерије, пластичне и бакарне плоче.

4. Користи се за наношење површинских средстава за премазивање папира и бакра, средства за одмеравање текстила, чаша за чаше, мастила, пластике, боје, гуменог пунила и тако даље.

5. Баријум сулфат се користи као средство за разјашњавање у стакленим производима. Може преварити и повећати сјај. Користи се у индустрији керамике, емајла, зачина и пигмента.

Паковање и складиштење: упакован у латекс или ткане кесе обложене пластичним кесама од полиетилена.

Чувано у сувом складишту. При бијелом пигменту није дозвољено складиштење и мешање са обојеним предметима како би се спречило контаминација боје.


Hot Tags: бариум сулфате преципитед, Кина, произвођач, попуст, цена, бесплатан узорак

Istraga