banner
Dom » Proizvodi > Цолор Мастербатцх, Филлер Мастербатцх серија » Машина
Kategorija proizvoda

Машина

 • Континуирани миксер
  Континуирани миксер
  Гранулат за екструзиони континуални двоструки ротор је специјално дизајниран проширеним мешањем ротор конфигурације даје материјал с меканом стрижном силом и новим континуираним поступком мешања, који има јак капацитет мешања и расподеле....
  Read More
 • Три вијка екструдера
  Три вијка екструдера
  Три вијка екструдера имају високу ефикасност смицања и добар утицај пластифицирања; Добра пракса и дисперзивни ефекат; Висока излазна снага и ниска потрошња енергије; Добра издувна снага.
  Read More
 • Твин Сцрев Ектрудер
  Твин Сцрев Ектрудер
  Двоструки вијчани екструдер је примијењен на екструдирање, висок квалитет, широку прилагодљивост, дуг радни вијек, ниску брзину стрижења, тешко распадање, добро састављање и пластификацију, и директно обликовање прашкастог материјала и сл.
  Read More
 • Једнозрачни екструдер
  Једнозрачни екструдер
  Једноструки вијчани екструдер је једноставна структура у линеарном типу, једноставна за уградњу и одржавање. И усвајање напредних светски познатих компоненти бренда у пнеуматским деловима, електричним деловима и деловима.
  Read More
Добродошли у куповину дисконтне опреме по конкурентној цијени од произвођача професионалних машина у Кини. Такође, бесплатни узорак је доступан за проверу квалитета.