banner
Dom » Proizvodi > Цолор Мастербатцх, Филлер Мастербатцх серија > Пластични сировине
Kategorija proizvoda

Полиолефински еластомер ПОЕ

Полиолефински еластомер је нека врста етилен / октен кополимера, проток изузетних перформанси, са полипропиленским (ПП) и полиетиленским (ПЕ) мјешавином, производ има изузетну отпорност на ударце, широко се користи у изузетним перформансама поља ТПО примене.

Pošalji upitĆaskanje sada

Опис робе:

Постоје две врсте ПОЕ, један је полимер етилена и бутена, други је полимер етилена и октена.

ПОЕ је термопластични еластомер који користи металоцен катализатор етилен и октен како би се остварила ин-ситу полимеризација.

1) мекана ланчана кримп структура октена и ланца кристалног етилена као физичка тачка укрштања чине да има одличну жилавост и добру процесност.

У молекуларној структури Пое не постоји незасићена дупла веза, тако да има одличну отпорност на старење.

Пое има уску дистрибуцију молекулске масе, добру флуидност и добру компатибилност са полиолефином.

4) добра флуидити може побољшати дисперзивни ефекат пунила и чврстоће заваривања производа.

Основна карактеристика:

(1) ПОЕ има општа физичка својства термопластичног еластомера, као што су калуповање, рециклирање отпада и вулканизерска својства.

(2) цена је мала и релативна густина је мала, тако да је цена ниска.

(3) одлична отпорност на топлоту, хладна толеранција и широк спектар употребе.

(4) добра временска отпорност и добра отпорност на старење.

(5) отпорност на уље, трајна деформација компресије и отпорности на хабање итд.

Структурне карактеристике ПОЕ :

Разлог зашто ПОЕ има одличне перформансе и може се екструдирати са великом брзином, односи се на следеће карактеристике:

1) структура криве меког ланца октена и ланца кристалног етилена као физичка тачка унакрсног повезивања чине да има одличну жилавост и добру процесност;

(2) релативна расподела молекулске масе је ужа, компатибилност са полиолефином је добра, и има бољу течност;

(3) нема незасићене двоструке везе, а отпорност на временске утицаје је боља од других еластомера.

(4) Висока екструзија и високи принос се могу постићи с јаком осјетљивошћу смицања и јачином таљења.

(5) Добра флуида може побољшати дисперзивни ефекат пунила и чврстоће заваривања производа.

 

Апликација

Углавном се користи за тоугхенинг ПП, ПЕ, ПА у производњи браника аутомобила, бокобрана, волана, подлоге и тако даље. Изолација и плашт са високим захтевима за топлотну и заштиту животне средине у индустрији жице и каблова. Такође се користи за индустријске производе као што су цријево, транспортни појас, гумена тканина и производи од ливеног гвожђа. Медицински уређаји и кућански апарати, спортска роба, играчке, итд., Као и амбалажни филм итд.


PE TUBE_副本.jpg

Примена ПОЕ у тоугхенинг и модификацију пластике:

Полиолефински еластомер (Пое) има изврсна свеобухватна својства и широко се користи у модификацији отпорности на оптерећење и ниске температуре опште пластике и инжењерске пластике. У поређењу са традиционалним модификаторима за појачавање, Пое и функционализовани ПОЕ могу да постигну крхко-дуктилни прелаз на нижим садржајима.

Јединствена молекуларна структура ПОЕ-а одређује изврсну свеобухватну способност, одличну еластичност, добру флуидност, високе механичке особине, отпорност на корозију, пропустљивост ваздуха, одличне електричне особине и изузетну нискотемпературну и топлотну отпорност, отпорност на озон, отпорност на ултраљубичасте зраке и отпорност на воду. То је привукло велику пажњу у оплемењивању опште намене и инжењерске пластике и модификацији нискотемпературне отпорности.


Измена универзалних пластика по ПОЕ:

Модификација опште пластике ПОЕ-ом је углавном за побољшање жилавости круте пластике модификовањем њих као учвршћивачима.

Паковање и складиштење:

Паковање: вреће од 25кг пп.

Складиштење: Складиштење треба чувати у сувом, добро проветреном складишту како би се спречило директно излагање сунцу и не сме се чувати на отвореном простору. Не сме се складиштити или отпремити хемикалијама и запаљивим материјалима.

Hot Tags: полиолефин еластомер пое, Кина, произвођач, попуст, цена, бесплатан узорак

Istraga