banner
Dom » Суццесс Цасес » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Како одабрати стабилизатор у меки ПВЦ формули

- Jan 23, 2018 -

При преради производа са ПВЦ производима, због њихове лаке оксидације, отпорности на топлоту, тако ће у производном процесу додати разне адитиве. Најчешће коришћени адитиви имају топлотни стабилизатор, антиоксидант, ултраљубичасту апсорпцију и тако даље. Топлотни стабилизатор је један од најчешће коришћених, углавном је у процесу грејања како би спречио или смањио распад ПВЦ смоле. Али зато што ПВЦ производ има меки тврди цент, стога то захтева топлотни стабилизатор другачије. Већ смо представили избор крутог ПВЦ производа за производњу топлотног стабилизатора, данас идемо да видимо мекане ПВЦ производе, избор стабилизатора.

(1) Непродуктивни меки ПВЦ производи. Редован избор оловне соли и металних сапуна спојени су заједно, однос је био 1: 1, укупно додата количина 2-4.

(2) Прозирни меки ПВЦ производи. Често изаберите неколико врста металног сапуна и користите, додајте количину 2-3.

(3) Транспарентни меки ПВЦ производи који се најчешће користе у органским калајима и металним сапуницама спојени су да се придружи у проценту од 1: 2. Органски орган може бити замењен и органским антимоном и стабилизаторима ретких земаља.