banner
Dom » Novosti » Sadržaj
Kategorija proizvoda

32. Међународна изложба о индустрији пластике и гуме

- May 14, 2018 -

2018 Цхина Плас је завршио 27. априла 2018. у 17:30.


Према подацима Организатора, 2018. Кина Плас је превазишла претходну скалу, укупан број посетилаца за 4 дана достигао је 180.701, а укупан број посетилаца у иностранству за 4 дана достигао је 47.900, што представља 26,51% од укупног броја. Као учесник Цхина Пласа, ми, Кингдао Сино Унитед Нев Материал добили смо и многе старе и нове купце.


Ево, захваљујемо се нашим купцима и пријатељима који су дошли далеко, захваљујући вашем поверењу и подршци, захваљујући свим путовањима дуго времена, летеци преко мора да се сретнемо с нама у Шангају Хонгкиао.

На овој изложби, ми као увек пружамо клијенту ефикасну, професионалну услугу Оне-Стоп, решавају проблем на лицу места и пружају решења. За Сино, клијент не само купци, већ и наши пријатељи, увек се држимо концепта ;


Прво, клијент, ми смо увек покушавали да решимо проблем, помогнемо клијенту да прошири тржиште и доноси велике профитне користи нашим купцима. Захваљујемо и повјерењу нашег купца. Јер ви, можемо ићи даље, Сино може ићи даље.


У међувремену ћемо такође пружити нашу услугу, побољшати нашу професионалност, тежити се изврсном у квалитету производа и наставити иновирати за сљедећи бољи састанак.


Још једном желимо искрено захвалити старим купцима и пријатељима који су дошли на изложбу у напоран распоред захваљујући свом поверењу и подршци;


Хвала новим купцима за ваше повјерење, вјерујемо да вас нећемо изневерити;


Хвала за Кинески Плас, дајте нам прилику да упознамо више пријатеља.


Где се живот не може задовољити. Видимо се у Гуангџоу следеће године, 2019.