banner
Dom » Novosti » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Главна употреба ПВЦ смоле

- Jan 23, 2018 -

ПВЦ смола се може прерадити у различите пластичне производе, према његовој употреби може се подијелити на меке и тврде производе двије категорије, углавном за производњу прозирних филмова, цијевних фитинга, злата, опреме за трансфузију крви, меке, тврде цијеви, плоче , врата и прозори, профил, филм, електро изолациони материјали, кабловски плашт, материјали за трансфузију крви.

Општи меки и тврди производи

Употреба екструдера може бити стиснута у меке и тврде цијеви, каблове, жице и тако даље, кориштење машина за бризгање са различитим калупима може се производити у пластичне сандале, подне облоге, папуче, играчке и друге дневне потребе и аутомобилске и електрични прибор.

Хард Цијев и профил

У поређењу са осталом пластиком, ПВЦ има добре анти-агинг особине, високу ударну чврстоћу и жилавост, ниску цену, погодну за дренажне цијеви и друге грађевинске материјале, као и профилне профиле.

Филм

ПВЦ и адитивно мешање, пластика, употреба калупа са три ваљка или четворо ваљка за израду одређене дебљине прозирног или пигментираног филма, овај начин обраде филма постаје календарски филм. Може бити и резана, врела опрема за обраду амбалаже, кишобрана, столњаци, завесе, играчке на надувавање. Широк прозирни филм може се користити за пластенике, пластичне пластике и мулчеве. После биакијалног истезања филма, карактеристике скупљања топлоте се могу користити за смањивање амбалаже.