banner
Dom » Proizvodi > Пластификатори
Kategorija proizvoda

Диоктил фталат

Диоцтил пхтхалате је универзални пластификатор.Диоцтил фталат се углавном користи у преради ПВЦ смоле.Диоцтил фталат се може користити за смолу од кемијске влакне, смоле сирћетне киселине, АБС смоле и гуме и друге обраде високих полимера.Диоцтил фталат се такођер може користити за производњу боја, боје, дисперзанти, растварачи, гасна хроматографија и друга фиксна течност

Pošalji upitĆaskanje sada

Диоктил фталат уводи:

Диоцтил фталат се прави са фталним анхидридом и октанолом под дејством катализатора, безбојне и провидне течности, нерастворан у води, растворљив у већини органских растварача

Апликација диоктил фталата:

Диоцтил пхтхалате је важан пластификатор за општу намену, који се углавном користи у преради ПВЦ смоле, док се диоктил фталат може користити и за боју, боју и дисперзант, а диоктил фталат се такође може користити за обраду полиестерске смоле, ацетатне смоле, АБС смоле и гуменог полимера.

Диоцтил пхтхалате укључују диоктил фталат опште намјене, диоктил фталат медицинског квалитета, диоктил фталат електричног квалитета, диоктил фталат прехрамбеног разреда према употреби.

Општи намени диоктил фталат: широко се користи у пластици, гумама, бојама и емулгенцима и другим индустријама. Његов пластифицирани ПВЦ може се користити у производњи вештачке коже, пољопривредних филмова, материјала за паковање, каблова и сл.

Диоцтил фталат хране: углавном се користи у производњи материјала за паковање хране.

Електрични диоктил фталат: са укупним перформансама опште намјене ДОП, има и добре перформансе електричне изолације, углавном кориштених у производњи жица и електричне енергије.

Медицински назив диоктил фталат: углавном се користи у производњи медицинских и здравствених производа, као што су медицински инструменти за једнократну употребу и медицинска амбалажа за паковање од пластичних маса диактил фталата: 200кг / бубањ, или као захтјеви купаца.

спецификација диоктил фталата:

Индекс / име

Најбољи разред

Први разред

Квалификовани разред

Цхрома (Пт-Цо) ≤

30

40

60

Естер садржај% ≥

99.5

99

99

Киселина (мгКОХ / г) ≤

0.01

0.015

0.03

Моистур (вт)% ≤

0.1

0.15

0.15

Тачка паљења ℃

196

192

192

Густина (20 ℃)

0.982-0.988


Hot Tags: диоцтил фталат, Кина, произвођач, попуст, цена, бесплатан узорак

Istraga