banner
Dom » Proizvodi > ПВЦ сировине
Kategorija proizvoda

Хлорисан поливинил хлорид

ЦПВЦ има сличне примјене као и ПВЦ. Међутим, због процеса хлоринације, ЦПВЦ може издржати веће притиске и температуре. ЦПВЦ има толеранцију горње температуре од 180 степени, тако да се може користити за цеви за топлу воду.

Pošalji upitĆaskanje sada

1.Клорирани поливинилклорид Увођење производа:

ЦПВЦ, који је хлорисан ПВЦ, усваја напредну опрему за хлорисање суспензије, после дехидрације и сушења и преради у белу прашину на основу искустава из године у годину. Има добру хемијску стабилност, одличну особину отпорности на топлоту, против пламења и ниске топлотне проводљивости.

2.Цхлорисан поливинилхлорид Спецификација:

Ставка

Јединица

индекс

30-мрежна скрининг стопа

%

99мин

волатилног садржаја

%

0.4мак

садржај хлора

%

66-69

температура разлагања топлоте

° Ц

120мин

топлотна стабилност

с

20мин

3.Хлориран поливинил хлорид Примена:

1. ЦПВЦ Тубинг се углавном користи за прераду цеви и топлу воду и корозију. Може задржати довољно чврстоће ако температура није већа од 100 ° Ц и може се користити дуго времена под већим интензитетом притиска. Тежина ЦПВЦ је само једна шестина од месинга и једна петина челика.

Има врло ниску топлотну проводљивост. Према томе, цев произведена са ЦПВЦ има карактер мале тежине, добре перформансе топлотне изолације без очувања топлоте.

2.ЦПВЦ цев се може користити као вруће канализационе цијеви, цеви за електроплочу, цијеви за пренос топлогхемијског агенса и влажне цијеви за пренос хлорног хлора.

4.Клорирани поливинил хлорид Паковање

25 кг вреће


Hot Tags: хлорирани поливинилклорид, Кина, произвођач, попуст, цена, бесплатан узорак

Istraga